Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Dnevni zadaci

Evo nekih činjenica vezanih za dnevne zadatke:

  • Postoji 10 različitih tipova zadataka, neki su lakši a neki teži. Igrači ih mogu rješavati svakog dana i osvojiti različite nagrade. Što više dnevnih bodova sakupite možete preuzeti vrjednije nagrade!
  • Sistem prati nagrade koje su dodijeljene i preostale nagrade dodjeljuje proizvoljno. Kada igrač dobije sve nagrade sistem se obnavlja i ponovo dijeli te nagrade proizvoljnim redoslijedom.
  • Obnova bodova je svakog dana (točno u 12:00 (podne) prema vremenu na serveru). Ovo se odnosi na nagrade i bodove koje ste sakupili do obnove. To znači da možete ponovo preuzeti nagrade, ali morate i ponovo sakupiti bodove za njih.
  • Morate biti aktivni i preuzeti nagrade PRIJE dnevne obnove bodova jer će u suprotnom biti izgubljene.
  • Možete preuzeti nagrade za svaki "stupanj" (25, 50, 75 i 100 bodova). Ovo znači da svakog dana možete uzeti do 4 nagrade.
  • Brzina servera ne utječe na dnevne zadatke.
  • Napomena: Morate staviti bar 20 jedinica pješadije ili jedinica konjice odjednom na obuku jer se jedinice koje se pojedinačno stavljaju neće računati kao 20 jedinica za ispunjenje dnevnog zadataka.

Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne

Je li odgovor lako razumljiv?

Da   Neutralno   Ne

Je li prijevod dobar?

Da   Neutralno   Ne