Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

G - Centralni prikaz sela

Kao Plus korisnik, imate opciju da vidite centralni prikaz sela. Možete kliknuti na naselja iznad liste vaših sela sa desne strane, ako imate samo jedno selo možete dodati dorf3.php na http://sx.travian.ba/ da bi ste vidjeli pregled.

central_overview

Na ovom prikazu možete vidjeti u koloni “napadi” koje vrste kretanja su u toku u ovom selu. Ako držite pokazivač preko simbola možete vidjeti koliko kretanja je aktivno. U koloni “izgradnja” možete vidjeti koliko zgrada je u izgradnji. Osim toga, u koloni “vojska” mozete vidjeti koja vrsta vojske je u izgradnji. Na opciji “Resursi” preko grafikona možete vidjeti ovo:

central_overview

Ovdje možete vidjeti koliko resursa imate u vašim selima i zbroj svih resursa. U koloni “trgovci” možete vidjeti vaše trgovce. Prvi broj prikazuje trgovce koji su na putu a drugi ukupan broj vaših trgovaca. Na opciji “skladište” možete vidjeti slijedeće opcije o vašim skladištima:

central_overview

U opciji “KB” vidjet ćete koliko kulturalnih bodova proizvodite, koja proslava je u toku i koliko naseljenika/poglavica imate.

central_overview

U posljednjoj opciji “Vojska” možete pronaći generalni pregled vaše vojske:

central_overview

Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne