Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Različito

Kako osloboditi vojsku koja se nalazi u neprijateljskim zamkama?
Morate poslati napad normalan (ne pljačku) u selo u kojem je vojska zarobljena. Ukoliko imate dovoljno vojske da pobijete svu obranu, a da broj preostale vojske bude veći od broja preostalih zamki, svi zarobljeni vojnici će se osloboditi.

Mogu li prekinuti napad?
Da, ali samo u roku od 90 sekundi od trenutka slanja napada.

Koliki je postotni dobitak od nadogradnje u kovačnici oklopa / oružja ?
Prosječno 1,5% po razini.

Što se događa kada promijenim glavni grad?
Ako promijenite glavni grad, prethodni će izgubiti sva resursna polja dignuta preko razine 10 i kamenozidariju. Također, u novom glavnom gradu nestat će velika vojarna i velika konjušnica, ako ih imate. U verziji 2.5 (classic serveri) će nestati i riznica, koju u verziji 3 smijete graditi.
Ne postoji način da poništite promjenu glavnog grada!

Mogu li rušiti vlastite zgrade?
Da. Pogledajte rušenje u glavnoj zgradi.

Kako mogu izgraditi više skrovišta u jednom gradu?
Prvo morate podići jedno skrovište na razinu 10.

Kako funkcionira umiranje vojske od gladi?
1. Prvo umiru pojačanja koja su poslali drug igrači, zatim vlastita vojska po slijedećem redoslijedu: vojska iz Vaših drugih sela koju ste poslali sebi kao pojačanje, zatim vojska iz sela gdje je proizvodnja žita u minusu, pa vojska koja je napravljena u tom gradu, ali je na putu (bila riječ o napadu, pojačanju ili povratku u grad).
2. Prvo umire vojska koje ima najviše (ne gleda se potrošnja žita po jedinici).
3. Redoslijed umiranja kreće od osnovne jedinice, pa završava kod heroja. Baš iz tih razloga, heroj je zadnja jedinica koja će umrijeti. Imajte na umu da će heroji, starješine, poglavice i senatori drugih igrača umirati prije Vaših.


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne