Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Natari

Natari

NatarNatari su pleme kojim upravlja umjetna inteligencija (računalo) i ne mogu se odabrati tokom registracije.Natarska sela prosvetljuju umove arhitekata dajući im sposobnost da vode svoje radnike na takav način da gradnje traju samo polovinu potrebnog vremena.

Došlo je vreme
Kako dani postaju kraći, a noći sve hladnije, narodi Traviana shvaćaju da je sve bliži kraj ovoga doba.Izblijedele priče o slavnim bitkama i veličanstvenim građevinama drevnih vremena, čini se, sve je što im ostaje. Ali ljudi su odlučili da ovo nije način na koji njihovo doba treba završiti!
Nažalost, znanje o slavnim svjetskim čudima je sada izgubljeno – davno preminuli preci odnijeli su ga sa sobom u grob. Prije nego je izgubljena i posljednja nada, sudbina im se osmjehnula i skrenula pažnju na drevno pleme Natara. Pleme koje je preživjelo tolika stoljeća i mnoge krvave bitke još uvijek posjeduje barem neke građevinske planove potrebne za izgradnju ovih svjetskih čuda.

Priča o Natarima
Nekada davno, mnogo prije nego što su Rimljani kročili na tlo Traviana, slobodni narodi Gala i Teutonaca su istrebljeni od strane Natara. Natari su čudan narod koji bi odavno bio zaboravljen da nema priča koje i dan danas kruže po narodu.
Natari su nekad vladali cijelim Travianom. Pokraj sve te moći i surovosti koja ih je opisivala, imali su jedinstveno znanje elementarnih sila koje niko nije mogao nadmašiti. Jako se malo zna o Natarima. Samo jedan čovjek je prepričao nezaboravno iskustvo susreta sa ovim plemenom. U toj priči se spominje zlatni grad Natara, u čijem centru se nalazi predivan hram – svjetsko čudo. Građevina koja donosi neizmjernu slavu i moć. također, priče govore o skrivenim i tajnim gradovima – jedinim mjestima na kojima se to čudo može izgraditi. Mjesta na kojima se može naći mudrost i znanje pomoću kojeg se može pokoriti cijeli svijet Traviana.

Natarski plan
Natari imaju svoje planove i žele istrijebiti sva ostala plemena izgradnjom svjetskog čuda. Tko god ih uspije zaustaviti na tom putu, i sam izgradi svjetsko čudo, ujedinit će sva plemena Travina i osigurati vječni mir.
Na kraju, vidjet ćemo jesu li narodi ovoga vremena u stanju ispuniti svoja obećanja o ovom dičnom i hrabrom činu, jer samo tada će ostati upamćeni za vremena koja tek nadolaze.


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne