Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Postavke

Klikajući na „Profil“ na izborniku sa lijeve strane vašeg akaunta, zatim „postavke“ dolazite do Plus postavki.

Direktne poveznice

Sa direktnim poveznicama možete dodati poveznice za svaku stranicu koju želite, koje ćete pronaći na desnoj strani ispod naziva vaših naselja, i tako ubrzati vašu orjentaciju. Unesite ime za poveznicu a zatim url.

Primjeri za direktne poveznice
Ime poveznice destinacija poveznice
Kasarna build.php?gid=19
Pijaca build.php?gid=17
Mjesto okupljanja build.php?gid=16
Bijeleške messages.php?t=4*

Dodavajući znak * na kraju URL-a poveznica će se otvarati u novom prozoru.

Auto zavrsetak

Sa Auto završtekom možete upisati čak i duža imena sela brzo i jednostavno. Samo odaberite za koje područje će Travian koristiti ovu opciju i poslije će ime sela biti završeno nakon što upišete tek nekoliko početnih slova (ovaj sustav je osjetljiv na velika i mala slova pa pripazite na to)

Filter izvjestaja

Sa ovim filterom možete odabrati koju vrstu reporta NE želite dobijati u vašim izvještajima.

Vremenske postavke

U vremenskim postavkama možete podesiti vašu vremensku zonu (uvijek imajte na umu da neke zemlje imaju a neke zemlje nemaju dnevno podešavanje vremena, zbog toga će nekad biti potrebno da podesite vašu vremensku zonu za 1 sat) i format prikaza datuma (US ili standardni). Ovoj opciji se može prisupiti i bez Plus-a.


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne