Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Kako da sitam nekom drugom?

Da bi ste sitali nekoga prvo treba da vas postavi za sitera kako je objašnjeno u dijelu „Kako da stavim nekoga za sitera“. Kada se to obavi bit ćete obavješteni da ste siter na taj akaunt na opciji "Korisnički račun" na vašem profilu.

Bit će vam napisano koje opcije imate kao siter na taj akaunt, i možete maknuti sebe sa siterstva klikom na crveni „x“. Imajte na umu da možete biti siter samo na dva akaunta u isto vrijeme.

Kada ste postavljeni za sitera na neki akaunt možete se logovati na njega tako što se izlogujete sa vašeg akaunta i onda se logujete sa nickom akaunta za koji ste siter ali s vašom zaporkom. Bit će vam omogućen pristup kao da ste se logovali s njihovom zaporkom (dakle oni nemaju potrebe a i ne bi trebali dijeliti svoju zaporku s vama).


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne