Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Građevine - Infrastruktura - Općenito

Infrastruktura

Infrastrukturne građevine su sve građevine koje nemaju nikakve veze s vojskom. Infrastrukturne građevine su ukratko opisani u nastavku.

Opština
Slavlja se održavaju u gradskoj vijećnici. Na razini 1 možete držati malo slavlje i na razini 10 možete održati jedno veliko. Proslave vam donose Kulturne bodove i veliko slavlje može pomoći u osvajanju sela.

Klesar
Klesar živi u Klesarskoj radionici i on čini vaše zgrade teže za uništiti katapultima. Ova zgrada može biti izgrađena samo u glavnom gradu.

Zgrada za blago
Zgrada za blago je potrebna za posjedovanje Artefakta ili planova za izgradnju Svjetskog čuda.
Svjetsko čudo
Svjetsko čudo, koja se nazivaju i SČ, potrebno je za pobjedu u jednoj Travian rundi. Prvi Savez koji je nadogradio svoje Svjetsko čudo na razini 100 pobjeđuje u tom krugu.

Glavna zgrada
Glavna zgrada, kojs se naziva GZ, je najvažnija zgrada u Travianu. Gotovo svi objekti zahtijevaju izgradnju X razinu Glavne zgrade, nadogradnja Glavne zgrade također ubrzava napredak nadogradnje vaših polja i građevine. Od razine 10 možete rušiti zgrade iz glavne zgrade.

Sklonište
Sklonište ima namjenu sakrivanje sredstva kod dolazećih napadača. To je posebno korisno rano u igri kada nemate dovoljno vojnika da se brani učinkovito protiv većih protivnika.

Ekspanzija - - Dvorac i Rezidencija
Kako vaše prvo selo raste sve veće i veće, na kraju ćete morati osnovati i nova sela. To se može učiniti obukom Settlera. Settleri mogu biti izgrađen kada imate slobodan utor sela, koja postaju dostupna kada imate Dvorac na razini 10, 15 i 20 ili Rezidenciju na ratini 10 i 20.

Trgovina - - Pijaca i Trgovački centar
Uvijek ćete imati nejednake količine resursa kod aktivnog igranja. Kako bi riješili ovaj problem, možete trgovati s drugim igračima putem Pijace. Kasnije u igri ćete trebati veće trgovce, što se može postići izgradnjom Trgovačkog centara.

Ambasada
Veleposlanstvo je mjesto za diplomate. To vam omogućuje da se pridruže ili osnujete savez. Možete se pridružiti savezu sa Veleposlanstvom razine 1 i pozivom vođe iz saveza. Možete osnovati savez s veleposlanstvom razine 3.


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne