Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Građevine - Vojska - Općenito

Vojska

Vojne građevine u Travianu u osnovi su građevine koje imaju veze s vojskama i vojnicima. Postoji iznenađujuće velik broj vojnih građevina, oni su navedene i razvrstane na ovoj stranici

Građevine za trening - - Kasarna, Štala i Radionica
Da bi imali vojnike morate ih trenirati. Budući da postoje različite vrste vojnika postoje i različite vrste građevina za trening.

Napredni trening - - Velika kasarna i Velika štala
Jednom kada vas resursi ne ograničavaju u proizvodnji broja vojnika, brzina njihovog treninga počet će vas ograničavati. Kada se to dogodi, trebali biste razmotriti mogućnost izgradnje Velike Konjušnice ili Vojarne. Te zgrade su iste kao njihovi pandani, ali trening vojnika je triput skuplji. Ovo možda zvuči skupo, ali na taj način možete trenirati dvaput brže u selu koje je zaista isplativo za napadački stil igre.

Obrambene građevine - - Postavljač zamki, Gradski bedem, Zid od zemlje i Taraba
Koliko god netko bio agresivan igrač treba se moći i braniti. Svako pleme ima svoj zid, koji nudi različite zaštite i također varira u snazi. Zid daje bonus na obranu vojnika stacioniranih u selu, do 80% za razinu 20 rimskih gradskih zidina.

  • Rimljani: Gradski bedem, visoki bonus, lako uništiti
  • Teutonci: Zid od zemlje, niski bonus, ali gotovo je nemoguće uništiti
  • Gali: Taraba, umjereno u oba polja

Pored svojih Palisada, Gali također imaju Postavljač zamki. Ova građevina se može graditi do 400 zamki. Kada neprijatelji napadaju selo, oni će ući u zamke i biti zatvoreni.

Nadogradnja i istraživanje - - Akademija, Kovačnica oklopa i Kovačnica oružja
Prije nego što možete trenirati u vojarni nove vrste vojnika, trebate ih istražiti u Akademiji. Nakon što skupite određeni broj vojnika možda želite da postanu jači. To možete učiniti nadogradnjom vojnika bilo u Radionici oklopa ili kod Kovača. Radionica oklopa povećava obranu, a Kovač unaprjeđuje napad.

Posebne građevine - - Herojska vila i Mjesto okupljanja
Okupljalište je zahtjev za gotovo sve vojne građevine. Može biti izgrađen samo na jednom mjestu, što je jedno zakrivljeno polje u donjem desnom kutu od Glavne zgrade. U Herojskoj palaći možete trenirati Heroja. Heroj je snažna jedinica koja vam daje prednost u borbi.


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne