Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

G - Kako mogu zaraditi zlato?

Kao što neki od vas znaju postoji način da zaradite nešto zlata u igri pozivajući vaše prijatelje u igru. Pa evo brzog objašnjenja kako to napraviti i gdje se sve nalazi.

Sta mogu zaraditi?

Trenutno za svaku pozvatu osobu koja dostigne do drugog sela bit ce vam isplaceno 50 zlatnika koje možete potrositi na bilo koju gold opciju, nema razlike osim sto se to zlato ne moze prebaciti ukoliko obrisete akaunt ili server zavrsi.

Kako to mogu napraviti?

Kao prvo treba da provjerite vlastiti isbornik Zaradi Zlato, koji možete pronaći tako što odete na Travian Plus i idete na poveznicu Zaradi Zlato, ukoliko ste našli pravu stranicu trebala bi izgledati poput ove:

playerhireplayer

Onda možete kopirati i zalijepiti vaš osobni link za pozivanje i poslati ga vašim prijateljima, postaviti ga u vaš potpis u porukama ili ga prosiriti okolo na bilo koji način koji želite. Takodjer postoji i druga opcija, možete poslati email direktno sa Travian stranice tako što idete na zelenu poveznicu “pozovi putem e-maila”, koja ce vam otvoriti stranicu poput ove:

playerhireplayer

Onda jednostavno upisete do sest email adresa na koje bi ste zeljeli poslati mail, dodajte privatnu poruku ukoliko želite i onda jednostavno idete na opciju “posalji” kako bi ste poslali pozivnice. Jednom kada neko, ko je kliknuo vaš link ili se pridružio preko emaila, aktivira svoj akaunt, trebao bi se pojaviti u vašoj privatnoj verziji ove tablice na stranici Zaradi Zlato.

playerhireplayer

Broj ljudi kojima možete dijeliti vaš link je neograničen, pa prema tome i količina zlata koji možete zaraditi.


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne