Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Izveštaji i poruke

Izvještaji okolnih dešavanja
Izviđanje
Trgovinski izvještaji
Borbeni izvještaji
Ostalo

Izvještaji iz susjedstva

Dobivat ćete kratak pregled događanja u susjedstvu svojih sela. Neće biti detalja, ali će opis biti dovoljno informativan da igrač sazna sve relevantne novosti.
Lista izvještaja okolnih dešavanja će biti osvežena svaki put kada dođe do nekog od navedenih događaja u krugu od 15 polja od vašeg trenutno izabranog sela.

Izviđanje

Ukoliko je izviđanje resursa bilo uspješno, bit će prikazane i informacije o kapacitetu skrovišta tog sela. Ukoliko je izviđanje obrane (zid i rezidencija/palata) bilo uspješno, bit će prikazana i razina okupljališta tog sela.

Trgovinski izvještaji

Pošiljatelj i primatelj će biti prikazani linkom do njihovih profila.

Borbeni izvještaji

  • Možete poslati identičan napad/pljačku klikom na ikonicu na stranici za pregled izvještaja. Koordinate sela i isti tipovi vojske će automatski biti dodati u okupljalištu nakon klika na ikonicu.
  • Možte poslati indentičan napad/pljačku klikom na ikonicu dok čitate izvještaj. Koordinate sela i isti tipovi vojske će automatski biti dodani u okupljalištu nakon klika na ikonicu.

Ostalo

  • Možete pregledati izvještaje koristeći gumbiće „Prethodni“ i „Slijedeći“.
  • Možete prebaciti izvještaj u arhivu direktno preko stranice za pregled.
  • Možete obrisati izvještaj sa stranice samog izvještaja.
  • Možete odabrati koliko izvještaja želite da bude prikazano na jednoj stranici. Osnovna vrijednost je 10, a najviša 99 izvještaja po stranici.
  • Možete dozvoliti dijeljenje izvještaja sa drugim igračima.
  • Ukoliko čuvar napiše poruku u igri, u potpisu ćete moći vidjeti napomenu „napisao čuvar“.

Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne