Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Kako rade aukcije?

Predmet je na prodaji i trenutno košta 100 srebrnjaka. Igrač 1 misli da taj predmet vredi 10.000 srebrnjaka - tako da on nudi najveću ponudu od 10.000 srebrnjaka. On će biti prikazan kao igrač sa najvećom ponudom od 101 srebrnjaka jer se još niko drugi nije nadmetao do sada.

Sada igrač 2 dolazi i vidi da se predmet prodaje za 101 srebrnjak (točnije misli da je tako). Zbog toga on misli da bi taj predmet vrijedio 500 srebnjaka i postavlja tu ponudu. Sada dobiva poruku sa tekstom "Nadmašeni ste".

Ovo nije greška niti je drugi igrač koristio bot ili nešto slično. To je jednostavno način na koji aukcije rade. Ovakva "igra" se nastavlja sve dok igrač 2 ne ponudi 10001 srebrnjak. U tom trenutku, on je postavio najvišu ponudu i samim tim je prikazan kao najviši ponuđač.

Napravili smo primjer da bismo Vam pokazali na što smo mislili. Izabrali smo sljedeću aukciju:

auctions


Postavljamo prvu ponudu:

auctions


I nadmašeni smo:

auctions

Sada postavljamo višu ponudu i postajemo najviši ponuđač:

auctions

Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne