Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Drugi način da kontaktiram podršku

Ukoliko želite kontaktirati člana osoblja, bilo zbog toga što želite postaviti Podršci neko pitanje vezano za igru ili zato što želite pričati s Multihunterom zbog prekršaja pravila igre, sve što morate učiniti je da kliknuti na malu crnu knjigu u lijevom kutu ekrana. Kliknite na 'Kontaktiraj podršku u igri'. Zatim odaberite kategoriju koja najbolje odgovara onome u vezi čega imate pitanje. Nakon toga, jednostavno napišite i pošaljite Vaše pitanje i član osoblja će s zadovoljstvom odgovoriti. Zapamtite: i Podrška i Multihunter imaju 24 sata od primanja poruke da daju odgovor, zato budite strpljivi. Tamo također postoji još jedan jezičak - taj jezičak će Vas usmjeriti Plus podršci. Plus podrška se bavi problemima koji se tiču PLUS računa i Zlata, dakle ukoliko Vam treba pomoć oko ovih područja, kontaktirajte Plus podršku.

Također, kao i do sada, uvijek možete kontaktirati Podršku i Multihuntera putem poruka unutar igre.


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne