Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Šta znače grafici u pregledu saveza?

Možete dodati 3 različita grafikona na opis svojeg saveza:

  • Snagu vlastitog saveza
  • Borbene bodove (razliku od jučer)
  • Gubitke u odnosu na druge saveze

Odgovarajući BB kodovi za dodavanje grafikona možete pronaći klikom na "izmjeni opis saveza" unutar opcija saveza.

Snaga vlastitog saveza će prikazivati broj napadačkih, kao i broj obrambenih bodova Vašeg saveza unutar posljednjih 7 dana (ukoliko postavite pokazivač na neku od statistika, vidjet ćete točne brojke). Ovaj grafikon prikazuje vojnu moć Vašeg saveza.

Borbeni bodovi saveza će prikazivati broj napadačkih, kao i broj obrambenih bodova Vašeg saveza unutar posljednjih 7 dana (ukoliko postavite pokazivač na neku od statistika, vidjet ćete točne brojke). Ova grafika prikazuje vojnu aktivnost Vašeg saveza.

Gubici u odnosu na druge saveze će pokazivati koliko je Vaš savez ukrao resursa i ubio jedinica (iz saveza s kojim se uspoređuje) kao i koliko je savez s kojim se uspoređuje ukrao resursa i ubio jedinica (ukoliko postavite pokazivač na neku od statistika, vidjet ćete točne brojke).

Ova grafika prikazuje vojnu Uspješnost Vašeg saveza u usporedbi s drugim savezom.


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne