Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

07. Kako graditi na pregledu sela?

Zašto ne bismo sada pogledali poruku koju smo primili nedavno.

Kliknite na žuti komadić papira na desnoj strani i kliknite poruku "Kratke upute i infos".

welcome
Nije li to divno. S obzirom na to da ste započeli s igrom, vaša početnička zaštita se počela smanjivati, tako da ne bi bilo zgorega početi graditi uskoro.

Urednikova napomena: Trajanje početničke zaštite povećava se kako server odmiče. Što je server na koji se registrirate stariji, to je i zaštita duža, ali kada istekne je opasnije po vas.

Da, kao što rekoh, krećemo na izgradnju! Krenimo na pregled sela klikom na prvi od 5 okruglih gumba.

build1
Sada kad smo se vratili na pregled sela, pogledajmo ove sličice. Vidite li krugove? Odavde dolaze vaši resursi. Trenutno, ne proizvodite ih puno, ali što više podignete resursna polja, i proizvodnja će biti veća. Ono o čemu govori poruka je proizvodnja više resursa. Stoga, nadogradimo jedno od naših resursnih polja. Vidite li kružić zaokružen plavom bojom? Kliknite na njega.

build2
Ovo je vaše žitno polje. Kao što vidite, razina mu je 0 te proizvodi samo 2 jedinice hrane po satu. Ako ga nadogradimo, proizvodit će 5 po satu. To zvuči kao napredak, zar ne? Kliknite zeleni "Nadogradi na razinu 1". Ovo vas vraća na pregled sela, ali ako pogledate na dno stranice, vidjet ćete ovo:

Izgradnja:
Farma (Razina 1) 0:02:30 h gotovo u 07:03 sati

OK, možda nećete vidjeti baš ovo, ali nešto slično hoćete.
Sada morate samo sačekati 2 i pol minute...
(2 minute i 30 sekundi kasnije...)

TADA! Postali ste ponosni vlasnik farme na razini 0! Možete vidjeti da vam se proizvodnja hrane povećala, tako da sada proizvodite 13 po satu.


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne