Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Slotovi za proširenje

Da biste osnovali ili osvojili novo selo potreban Vam je slobodna slot za proširenje. Da biste provjerili ima li Vaše selo još uvijek slobodan slot jednostavno otvorite rezidenciju ili dvorac i otvorite karticu "proširenja".

Svako selo ima točno definiran broj dostupnih slotova za proširenje: 2 u slučaju izgradnje rezidencije i 3 u slučaju izgradnje dvorca. Ovi slotovi se odnose na selo.

Što ovo Vama znači?

U slučaju da osvojite selo, postoji mogućnost da je prethodni vlasnik već osnovao jedno, dva ili tri sela iz sela koje ste osvojili. U dolje prikazanom primjeru igrač 4seasons je osvojio selo igrača bitter-sweet:

mirc


Kao što vidite, 2 slota za proširenje su već zauzeta od strane igrača bitter-sweet.

Ako Vam se ovo dogodi,  moći ćete osnovati onoliko novih sela koliko slobodnih slotova imate. Tako da ako je igrač već osnovao dva sela (kao u primeru iznad), ne možete osnovati ili osvojiti više sela sa rezidencijom ali možete osnovati ili osvojiti još jedno selo sa dvorcem na razini 20.

Također, slot možete da osloboditi ako Vi ili netko drugi poruši selo koje zauzima Vaše slotove (selo mora nestati s karte).


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne