Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

7. Kako da pratim aukcije na kojima učestvujem?

Da biste pratili predmete za koje ste postavljali ponude možete koristiti listu koja se nalazi pod karticom "Ponude" na stranici s aukcijama.

Ova stranica se može podijelititi na 2 dijela:

  • Vaše trenutne aukcije su prikazane u popisu na vrhu stranice. Ovdje možete vidjeti jeste li još uvijek najviši ponuđač za predmet koji želite kupiti. Također, možete promijeniti Vašu trenutnu ponudu.
  • Ispod popisa aukcija koje su u tijeku vidjet ćete popis završenih aukcija. Ovdje možete vidjeti jeste li pobijedili ili izgubili na aukciji u kojoj ste sudjelovali, kao i krajnju cijenu predmeta. Možete izbrisati završene aukcije iz liste tako što ćete označiti polje ispred odgovarajuće aukcije i nakon toga kliknuti na gumb "obriši".

Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne