Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

08. Kako graditi u unutrašnjosti sela?

Idite na centar svog sela da biste izgradili skladište i žitnicu. Ne zaboravite da morate kliknuti na drugi gumb po redu da biset došli do centra (na njemu je nacrtano malo selo).

beginner
Ovo je centar vašeg sela. Jedina zgrada u njemu je Glavna zgrada, koju dobivate automatski kada počnete igrati. Ako pogledate bolje, vidite i ovdje krugove nešto tamnije boje od trave na slici. To su mjesta na kojima možete dizati građevine, kao u ovom slučaju žitnicu i skladište. Zašto ne bismo prvo izgradili skladište? Kliknite na krug označen crvenom bojom.

beginner
Ovo je popis svih građevina koje su vam trenutno dostupne. Kako budete dizali građevine, više će vam ih postati dostupno. Koncentrirajmo se zasad na izgradnju skladišta. Ispod slike skladišta vidite popis resursa koji su  vam potrebni za izgradnju. Ako nemate dovoljno resursa, pričekajte koji sat da ih se dovoljno skupi, ali trebali bi ste ih imati ponešto pa možete kliknuti "Pokreni gradnju" ispod slike.

Kao što piše na dnu stranice, skladište se gradi određeno vrijeme. To traje oko 32 minute tako da stignete pogledati TV, najesti se i vratiti u roku od pola sata.

(33 minute i 20 sekundi kasnije)

Heeej, jeste li uživali u pauzi? Ja u svojoj zasigurno jesam. U svakom slučaju, sada ste dovršili gradnju skladišta, pa biste mogli podići i žitnicu. Zašto ne na mjestu označenom onim plavim krugom? Ako ste Rimljanin, mogli biste istovremeno početi graditi s vanjske strane resursna polja, po jedno od svakog. Ako niste, jednostavno pričekajte oko 25 minuta, te zatim nastavite s gradnjom.

(nekoliko minuta kasnije, nakon gradnje)

Nakon što po jedno resursno polje od svake vrste dignete na razinu 1, stanje produkcije bi trebalo izgledati ovako:

Proizvodnja:
Drvo: 11 po satu
Glina: 11 po satu
Željezo: 11 po satu
Hrana: 4 po satu

Možete primjetiti da je proizvodnja hrane manja nego ranije, jer kako gradite u selu, populacija raste, a poznato je da stanovnici troše hranu. Uvijek nastojte ujednačiti proizvodnju hrane i ostalih resursa jer je to najvažniji resurs.

Urednikova napomena: U počeku ne koristite hranu toliko, pa proizvodnja može iznositi između pola i tri četvrtine proizvodnje ostalih resursa.


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne