Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Diplomatija saveza


Stranca za diplomaciju je ključna za svaki savez. Prve opcije vam omogućuju da ponudite NAP (pakt o nenapadanju), savezništvo ili objavite rat drugom savezu. Prije nego što pošaljete diplomatsku ponudu potrebno je upisati ime saveza kojem šaljete.

Ispod ovih opcija vidjet ćete popis ponuda koje ste poslali i čekaju na diplomatski odgovor (da budu prihvaćene ili odbijene) od strane drugog saveza. Slično tome, sljedeća lista prikazuje tuđe ponude (ponude koje vam upućuje drugi savez) uključujući opciju da ih prihvatite ili odbijete.

Na kraju, posljednja lista će vam prikazati trenutno postojeće diplomatske odnose vašeg saveza. Te mogućnosti uključuju: ratove, paktove o nenapadanju i savezništva.


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne