Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

G - Lista farmi

Sa listom farmi slanje pljački je brže i isto tako možete brzo pristupiti farmama. Da biste mogli koristiti ovu opciju, morate biti član Zlatnog kluba. Aktiviranje Zlatnog kluba se naplaćuje samo jednom, i dobit ćete slotove za farme u listi farmi čim aktivirate Zlatni klub. Da biste postavili svoju listu farmi, morate joj prvo pristupiti. Možete joj pristupiti iz okupljališta u vašem selu. Kliknite na okupljalište i izaberite karticu Lista farmi.

farmslots


* NAPOMENA: piše "0 od 10 slotova je dostupno" jer smo proširili lstu, početna sadrži samo 5 slotova.

Primjetit ćete da postoje dva linka; fokusirat ćemo se sada samo na prvi. Kliknite na njega (napravi novu listu) da biste podesili listu farmi.

farmslots

 

 • Unesite ime kojim želite nazvati listu.
 • Izaberite svoje selo iz kojeg će biti poslana pljačka.
 • Kliknite na gumb Napravi da biste napravili listu.

Sada ste kreirali svoju listu, ali još uvijek niste dodali ni jedan slot, tako da još uvijek niste završili proces. Morate još postaviti slotove/mete za vašu listu.

farmslots

 

 • 1. Predstavlja ime liste.
 • 2. Uključuje detalje kao što su prikaži/sakrij.
 • 3. Dodaje metu/slot na listu.
 • 4. Sa ovom opcijom možete označiti sve mete na vašoj listi.
 • 5. Započinjete unaprijed podešenu pljačku na izabrane mete u vašoj listi farmi.

  Trenutno prazna tablica će kasnije prikazati stanovništvo (u slučaju sela), udaljenost, količinu vojske i informaciju o posljednjem napadu na svako selo iz vaše liste.

  Dakle, kliknite na Dodaj da biste dodali farmu na listu.
farmslots


Ovdje je prikazana rimska vojska, ali raspored je u osnovi isti za sve ostale narode.

Možete postaviti vašu metu po koordinatama, ili alternativno, sustav će prikazati mete iz vaše liste farmi na koje ste slali posljednje napade.

 • Odredite svoju metu, bilo da je po koordinatama ili posljednjim napadima.
 • Ovo je mjesto gdje možete odrediti vojnike koje ćete slati u napad. Sličan je način kao i kod običnog slanja vojske u napade/pojačanja/pljačke.
 • Kliknite na gumb Sačuvaj da biste sačuvali promjene.

Eto, završili ste! uvijek možete izmjeniti unaprijed definirane pljačke/broj vojnika, ukoliko želite. Ako ste napali metu koja se nalazi na vašoj listi farmi, lista će posle izgledati ovako:

farmslots

Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne