Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

G - Kakva je procedura za prebacivanje zlata?

Šta je prenos zlata?

Kada se server završi ili izbrišete svoj nalog možete prebaciti preostalo neiskorišćeno kupljeno zlato. Dobićete e-mejl sa linkom za prenos zlata i daljim instrukcijama.

Kako se tačno računa koliko zlata se može preneti?

Kada se server završi ili obrišeš nalog, svi preostali bonusi za sirovine i plus nalog se vraćaju u zlato i igra poredi ukupnu količinu zlata sa količinom zlata koja je kupljena na tom serveru. Može se preneti manja od te dve vrednosti.

Drugim rečima – možeš preneti onoliko zlata koliko imaš na kraju, ali ne više od onoga što je kupljeno.

Gde mogu prebaciti zlato?

4.6 serveri (bilo koji server koji je počeo posle 15. marta 2021): Zlato sa ovih servera se može prebaiti na bilo koji drugi 4.6 server.

Stariji serveri: specijalna pravila mogu da važe. Stari lokalni server (npr. francuski ts1 ili nemački ts4) mogu da prenesu samo na drugi lokalni server tog domena ili bilo koji novi server.

Npr. moguće je prebacti zlato sa starog francustog ts1 na bilo koji drugi 4.6 server, ali ne na drugi nemački server.

Postoje specijalni slučajevi (kao što su specijalni serveri, turnir i sl.) kada će infomracija o prenosu zlata biti objavljena. Mogu postojati serveri koji ne prihvataju prijem ili prenos zlata, kao što je PTR (Public Test Realm) server.

“Jedan ili više igrača su nađeni na serveru koji je izuzet našim pravilima”.

Ako vidiš ovu poruku prilikom pokušaja prebacivanja zlata, to znači da se taj igrač nalazi na serveru na koji nije moguće prebaciti zlato zbog pravila navedenih gore. Možeš iskoristiti link za prenos zlata na nekom drugom serveru.

Kako da prebacim svoje zlato?

Da biste preneli zlato pre nego što se igra na serveru završi morate prvo obrisati Vaš nalog. Na stranici za brisanje naloga (u igri) videćete koliko zlata možete da prenesete. Ako ste nedavno kupili zlato može biti potrebno da dodatno sačekate pre brisanja naloga zbog sigurnosnih razloga.

Nakon što je Vaš nalog kompletno obrisan (kada se odbrojavađe završi) dobićete e-mejl na adresu pod kojom je bio registrovan Vaš nalog.

Napomena: Korisnički servis ne može da ubrza ovaj proces.

Ukoliko Vam preostane zlato na kraju servera takođe ćete dobiti e-mejl. Ovaj e-mejl sadrži link koji možete da iskoristite da prenesete Vaše zlato.

Link za prenos zlata će vas odvesti do stranice sa instrukcijama za prenos.

Link za prenos zlata koji ste dobili važi zauvek, sve dok ne prebacite zlato ili ako se na nalogu kom prebacujete zlato obriše potvrđujuća poruka u igri (gore pomenuta). Ovo znači da je moguće da sačetake ponovni početak servera nakon što se završio, napravite novi nalog, i onda prebacite zlato na Vaš novi nalog (kao da prenosite Vaše zlato sa jednog na drugi server). Ako ne želite da iskoristite link za prenos zlata istog trenutka, čuvajte ga na sigurnom mestu kako se ne bi slučajno obrisao.

Napomena: Korisnički servis može da napravi novi link samo u ograničenom vremenskom periodu u slučaju da ga izgubite. Ne možemo vam pomoći ako je prošlo nekoliko meseci. Ako imate nekih problema prilikom pokušaja prenosa Vašeg zlata, molimo Vas da kontaktirate korisnički servis kako bismo Vam pomogli.

Napomena:  E-mejl za prenos zlata često završi u neželjenoj pošti/spam folderu ili folderu za promocije (Gmail). Molimo proverite ih pre nego što kontaktirate korisnički centar.


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne