Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Iskustvo heroja

Količina iskustva koju heroj dobija zavisi od gubitata protivnika izraženih u potrošnji žita, slično kao što se dobijaju poeni u odbrani.

Evo 2 primera kako bi bilo jasnije:

Primjer 1)  Alijansa brani metu samo sa herojima. Nema drugih jedinica u odbrani. Svaki heroj dobija svoj dio iskustva.

Situacija: Igrač A napada sa 10 galskih vitezova i 10 falangi = 30 žita u potrošnji

Pretpostavimo da ima 10 heroja u odbrani, sva vojska napadača je ubijena. Svaki heroj ima istu potrošnju žita (6 žita), znači da svaki dobija 10% iskustva od ukuno ubijenih vojnika, kao rezultat svaki heroj dobija 3 poena za iskustvo.

Primjer 2)  Alijansa organizuje odbranu, jedan igrač pošalje svu vojsku uključujući i heroja, a drugi samo heroja. Igrač koji je više učinio će dobiti više iskustva.

Situacija: Igrač A napada sa 10 galskih vitezova i 10 falangi = 30 žita u potrošnji

Pretpostavimo da ima 2 heroja u odbrani, od kojih je jedan zajedno sa 88 falanti (100 žita potrošnje ukupno). Ako je sva vojska napadača ubijena iskustvo se deli različito. Heroj koji je bio sam dobija 6% iskustva, a heroj koji je bio sa falangama dobija 94% iskustva. To znači da heroj koji je bio sam dobija 2 poena za iskustvo, a heroj koji je bio sa falangama dobija 28 poena za iskustvo. Koristi se matematičko zaokruživanje.

iskustvo heroja


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne