Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Shadow Empires - Frakcije

Shadow Empires uvodi novi koncept u igru - frakcije. Na početku igre igrač bira svoj narod i frakciju. Postoji 5 frakcija. Svaka počinje na drugoj poziciji na mapi:

Carstvo – u centru Dinastija – na jugoistoku
Empire Dynasty
Pobunjenici – na severozapadu Horde – na istoku
Rebels Horde
Maroderi – na severu
Marauders

U početku novi igrači određenih frakcija započinju u istom regionu. Kada je region popunjen novi igrači se pojavljuju u susednom, itd. Ne zavisi više od kvadranta ili udaljenosti od centra.

Regioni

Frakcije ne samo da određuju početnu poziciju igrača, već uvode i novi nivo saradnje između igrača.

Regione sada osvajaju frakcije, a ne pojedinačni savezi. Sada frakcije i savezi pomažu u osvajanju regiona i dobijanju pobedničkih poena. Međutim, samo jedan savez može imati pristup drevnim moćima u regionu. Pogledajte članak o regionima i drevnim moćima za više detalja.

Igrači i savezi u frakcijama

Igrači biraju svoju frakciju na početku igre i ne mogu kasnije da promene svoj izbor.

Savez pripada frakciji igrača koji je osnovao savez i također ne može biti promenjeno kasnije.

Međutim, igrači mogu slobodno da se pridruže bilo kojem savezu. Čak i ako počenete igru kao pobunjenik, možete da se pridružite Hordi ili bilo kojoj drugoj frakciji.


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne