Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

G - Izmaknuti vojsku prije napada

Opcija izbjegavanja napada je besplatna opcija Zlatnog kluba. Izbjegavanje možete aktivirati samo za Vaš glavni grad.

evasion


Vaše jedinice će napustiti vaše selo u trenutku pristizanja napada i vratiti se 180 sekundi kasnije. Jedinice će izbjeći napad samo ako NEMA vaših dolazećih jedinica u narednih 10 sekundi osim ako se vraćaju poslije korištenja ove opcije. Sa ovom opcijom samo vojska koja je obučena u selu izbjegava napad, pojačanje NEĆE izbjeći napad.

Da biste aktivirali ovu opciju potrebno je kliknuti na Vaše mjesto okupljanja. Pod karticom "Zlatni klub" vidjećete opciju "Postavke izbjegavanja". Možete označiti polje ispred opcije "aktiviraj izbjegavanje u Vašem glavnom gradu". Nakon toga kliknite na "sačuvaj" da biste spremili postavke. Sa ovom opcijom samo vojska koja je obučena u selu izbjegava napad, pojačanje NEĆE izbjeći napad.


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne