Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po sadržaju

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Opće informacije

Artefakti su ponovo uvedeni u Travian 3.5 verziji, nakon što su bili prisutni u Travian 2, kao što piše niže (iako su građevinski planovi ostali dio igre). Postoje tri vrste artefakta dostupnih u verziji 3.5, a to su mali, veliki i posebni. Mali utječu samo na selo u kojem se nalaze, veliki na cijeli korisnički račun a posebni na cijeli račun ali s većim bonusima.

Igrač može koristiti najviše 3 artefakta istovrijemeno, od kojih samo jedan može biti veliki ili posebni. Moguće je posjedovati i više od toga, ali samo 3 najstarija će funkcionirati. Više od 3 artefakta je moguće osvojiti samo osvajanjem sela u kojima se nalaze. Za osvajanje drugog velikog ili posebnog artefakta, također je potrebno osvajati naselje u kojem se nalazi. Ukoliko posjedujete istovrijemeno posebni artefakt i mali artefakt iste  vrste, na selo u kojem se nalazi mali artefakt utječe samo on, dok se učinak posebnog (ili velikog) poništava.

Artefakti će se pojaviti u Natarskim selima i ostati neaktivni dok ih netko ne osvoji. Da biste osvojili mali artefakt treba vam riznica na razini 10, a za veliki i posebni na razini 20. Pri napadu morate pobiti obrambenu vojsku i uništiti riznicu u kojoj se artefakt nalazi, te poslati normalan napad s herojem iz vlastitog naselja u kojem imate riznicu. Artefakti počinju djelovati nakon 24 od osvajanja, čak i ako ste ga osvajali od sebe.

Napomena: Artefakti nisu nikad aktivni u selima Natara, mogu se aktivirati samo u selima igrača.


Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne